Voedingsadvies

  • Elke diersoort, elk ras en elke leeftijdscategorie heeft zijn eigen behoeften wat voeding betreft. Dankzij een juiste voedingskeuze kunnen enkele veel voorkomende rasgebonden  problemen vermeden of beter onder controle gehouden worden. Denk maar aan orthopedische problemen bij grote rassen of slechte tanden bij kleine rassen. Indien uw huisdier toch met een medisch probleem kampt, dan kan, door een specifieke samenstelling in het voer, de medische toestand beter onder controle gehouden worden. Het is zelfs zo dat bij bepaalde ziekten, met de juiste voeding, de medicatie kan verminderd worden en in sommige gevallen zelfs volledig worden afgebouwd.
  • U kan in de praktijk terecht voor zowel de aankoop van onderhoudsvoeding als specifieke voeding bij een medisch probleem.
  • Op verschillende voedingen krijgt u korting. Tevens zijn er regelmatig leuke speeltjes en gadgets gratis te verkrijgen bij de aankoop van voeding!
  • Zin om uw hond of kat te verwennen met zelfgemaakte koekjes die passen bij zijn behoeften, vraag in de praktijk naar het recept!